Datagendannelse tjenester

Bare sig ordet, vi kan det hele!

Plexdata fylder 20 år, og det fejrer vi med en gratis* ekstern harddisk på 1 TB efter vellykket dataredning

Gratis analyse inden for 2-4 timer !

Professionel dataredning

Hvilket medie har du problemer med?

Vælg oppe menyn eller nedenfor for information om og hvordan hele processen fungerer. Vigtige råd og tips gives også.

Server, Raid, San, Nas

Datagendannelse Hp Server, Dell server, Qnap server uanset mærke eller servertype. Sas drev, Scsi drev Sata drev, Ssd drev. Pci-E Ssd. uanset antallet af diske i raiden. kan vi hjælpe dig med at gendanne dine filer hurtigt. Server error?

harddisk | Ekstern harddisk

Datagendannelse uanset typen af ​​harddisk, intern, ekstern, bærbar, stationær, PC Windows eller Apple Mac. Linux eller CCTV/DVR system.

Ssd | Ekstern SSD

Datagendannelse til alle typer SSD-diske. NVME, M2. Pci-E, Sata, Sas ssd, WD Ssd, Seagate Ssd, Kingston Ssd, SAndisk Ssd. Uanset mærke og modeller kan vi hjælpe dig.

USB-hukommelse

Datagendannelse ødelagt eller død usb-hukommelse? Kamerahukommelse. Uanset typen af ​​hukommelseskort kan vi hjælpe dig.

Mobiltelefon

Datagendannelse vandskadet, overkørt, død mobiltelefon uanset mærke eller model eller fejl, er der en god chance for, at vi kan hjælpe dig med at gendanne dine billeder och filmer.

Ransomware hjälp

RansomWare

Hvis din virksomhed er blevet ramt af Ransomware, bør du straks følge disse tips, før du tager andre forholdsregler!...

IT efterforskning

Det kan være at udtrække noget indhold fra en desktop, laptop til sikring af beviser.

Mobile Efterforskning

Det kan være at udtrække noget indhold fra en mobiltelefon til sikring af beviser osv., hvor ingen andre har formået at udtrække indholdet.

Research​​

Har du et særligt tilfælde, hvor ingen andre kunne hjælpe dig? Det sker nogle gange, at man udvikler speciel software og hardware til sådanne specielle formål, når intet andet er tilgængeligt på markedet.

Sletning af data

En stor sikkerhedsrisiko er, at virksomheder i dag udleverer deres computere med indhold på harddiskene uden ordentlige aftaler om sikker destruktion.

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Eksperter i dataredning

Når det betyder noget!

En filserver, der er gået ned eller går offline, er ikke sjov for en virksomhed. Brugerne får ikke adgang til filerne på serveren eller databasen. Det første du gør er at tjekke om sikkerhedskopien er up2date. Hvis det ikke er tilfældet, stopper virksomheden. Hvis du har problemer med din filserver, er du kommet til det rigtige sted. En NAS, server eller raid-array, der er gået offline, er ikke noget problem for Plexdatarecovery.

Harddisken føltes langsom på det seneste. SSD'en genkendes ikke?

kontakte en ekspert

ikke-genkendt ssd eller harddisk? Dataredning fra alle typer lagermedier på markedet. Gammel som ny. Når en harddisk, ssd-disk eller USB-stick ikke længere vises på computeren, er der som regel alvorlige problemer med enheden. Du bør søge en, der er ekspert på området. En der ved præcis, hvad der er galt med din enhed, og hvad der kan gøres ved det. Velkommen!

En gratis analyse

Giver dig svaret

De fleste medier kvalificerer sig til en gratis diagnose. Her finder du ud af, hvad der er galt med dit lagringsmedie, og hvad der skal til for en vellykket dataredning. Efter diagnosen vil du modtage et omkostningsoverslag og kan derefter beslutte, om du vil starte arbejdet og forsøge at gendanne dine filer. Ingen afgift indtil da!

Min harddisk genkendes ikke. Jeg har brug for hjælp til at gendanne mine filer

Server error? | Server offline?

Dataredning fra ALLE mærker på markedet uanset servermodel eller raid-konfiguration

Server problem? Slap af!

Dell PowerEdge Data recovery - plexdatarecovery.dk
Dell PowerEdge T630 / 8hdd raid | 100% SUCCESS
Datagendannelse fra alle servermærker og modeller, uanset hvilken konfiguration de har, f.eks:

Fælles med fejl!

Her og der træffer mange it-chefer og teknikere forkerte beslutninger i disse situationer. Det kan koste mere, end det smager i tilfælde af totalt datatab. Ring til en ekspert for råd og hjælp, før du gør noget selv.

Eksperter i raid server recovery

Hurtig vending!

I nogle tilfælde kan vi levere gendannede serverdata samme dag, hvis vi modtog din sag tidligt om morgenen. Succesraten for en dataredning afhænger primært af diskenes tilstand og derefter af, om it-teknikeren selv har forsøgt at løse problemet. Det, der normalt trækker leveringstiden ud, er, hvis du selv forsøgte at løse problemet. Ellers er leveringstiden i bedste fald mellem 1-3 dage.

Efterlad ikke en fejlende server i de forkerte hænder!!

servernedbrud? det der ikke kunde ske?

Server gendannelse af alle typer af raid

En virksomhed, der lider af et raid-nedbrud eller ransomware, bør straks kontakte en professionel datagendannelsesfirma for råd og hjælp. At rette et defekt raid på egen hånd betyder en stor risiko for datatab!

Plexdata har mere end 20 års erfaring med professionel dataredning og hjælper virksomheder, myndigheder og privatpersoner også hvor andre svigter. Derfor er det af stor betydning, at du henvender dig til en virksomhed med lang erfaring, for nogle gange har du kun én chance for at gendanne dine filer!

12 stykker 6tb Western digital WD60EFRX i en qnap raid-server
Qnap raid servergendannelse | 100% succes!

Råd og hjælp i tilfælde af servernedbrud

Vigtig info til din IT-chef/tekniker!!

Når en server går offline, og du ikke kan oprette forbindelse til den længere, er det mest sandsynlige problem diskene i dit server-raid-array. Hår finder du ud af, hvad du skal gøre og IKKE skal gøre.

 1. Det første er at lukke serveren ned før du overhovedet tænker på at udføre dine egne reparationer på serveren sammen med eventuel telefonsupport fra producenten, kan det som regel ende i katastrofe!

 2. Nu er det tid til at tjekke, om du har en backup. Er filerne up2date? Serveren, der gik ned, skal stadig ikke røres. Hvis du kun har én server og skal tjekke din backup igennem den, skal du FØRST fjerne diskene fra din forkerte server (læg dem alle væk!). Køb derefter nye diske og indlæs sikkerhedskopien på din server. I dette tilfælde vil dine drev på din server, der gik ned, aldrig blive rørt, hvis sikkerhedskopien ikke er up2date. Hvis det ikke er up2date, kontakt os for et raid recovery tilbud på det mislykkede raid array.

 3. Hvis sikkerhedskopierne ikke er up2date, kan det skabe panik og føre til fejl. Fejl, der ikke kan fortrydes i form af delvist eller totalt datatab! Derfor bør du ALDRIG forsøge at udføre en genopbygning på et defekt multi-disk system, selvom serveren siger, at resten af ​​raid-medlemmerne er ok. Selvom du har udskiftet dem, du TROR er forkerte, er spørgsmålet, om resten holder til en komplet genopbygning? Tag ikke risikoen for fuldstændigt tab af data!

Dataredning harddisk/eksterne harddisk

Datagendannelse fra ALLE mærker på markedet uanset typ af harddisk

Vigtige råd i tilfælde af en harddisknedbrud

ordne det selv?

Uoprettelige harddisk - Game over
For mange skader/ridser til overhovedet at kunne redde noget.
 • Hvis du bemærker, at din computer ikke opfører sig som normalt, er det tid til at sikkerhedskopiere dine vigtige filer, før det er for sent!
 • Har du en ekstern harddisk, der begynder at lyde mærkeligt eller ikke reagerer så hurtigt som normalt? Sluk den!
 • Sluk din computer eller harddisk med det samme, hvis du hører klik, ridser eller andre unormale lyde! 
 • Overlad din ødelagte harddisk til nogen, der virkelig har erfaringen og det rigtige udstyr. Nogle gange får du kun EN chance!
 • Når en mekanisk harddisk larmer, bør det overlades til en professionel, hvis filerne på drevet er kære for dig. Lad ALDRIG nogen åbne din harddisk! Erfaringsmæssigt og i værste fald kan det ende med totalt datatab. Det kan ikke fortrydes bagefter.
reparere harddisk
Harddisk der har været et andet sted. I dette tilfælde er spillet slut!

Har du tabt din eksterne harddisk på gulvet? Start den ikke igen!

Plexdata reparerer din harddisk og henter dine data

Plexdata tilbyder professionel datagendannelse til alle typer interne og eksterne harddiske. Hvis du har lidt af et harddisknedbrud og ikke længere kan få adgang til vigtige filer, kan Plexdata genskabe dine filer med 20 års erfaring!

Uanset mærke, model eller type af harddisk, kan vi redde dine filer fra harddiske, som andre anser for umulige at reproducere.

Har din harddisk allerede været hos et andet firma, og du har modtaget dårlige nyheder? Rolige! Plexdata gendanner ofte harddiske, hvor andre har fejlet.

Seagate recovery Western digital recovery Toshiba recovery Lacie recovery Samsung datagendannelse
Seagate recovery Western digital recovery Toshiba recovery Lacie recovery Samsung datarecovery

Hvad koster det og hvordan går processen til?

En gratis diagnose giver svar

Under den gratis analyse finder vi ud af, hvad der er galt med harddisken.

Er der elektroniske, logiske eller fysiske fejl med harddisken? Skal vi bruge reservedele for at få din disk op at køre og udpakke filerne?

Uanset hvad, vil du blive kontaktet, og du skal beslutte, om du vil fortsætte i tilfælde af nødvendige udskiftningsdele og muligvis andre omkostninger kan være involveret og påkrævet for at opnå en vellykket datagendannelse. Hvis du ikke ønsker at fortsætte, er der ingen gebyr efter den gratis diagnose.

Hvad sker der, når det lykkes dig at gendanne mine filer fra harddisken?

Så er det gode nyheder!
I tilfælde af vellykket datagendannelse præsenteres alle gendannede data i en rapport/liste, der sendes via e-mail og er bevis på, at dine filer er blevet gendannet. 
Du får også en rapport om eventuelle ødelagte filer. Gendannet filer er derefter sikret på vores krypterede filserver i henhold til vores fortrolighedsaftale. 
 
Det er i denne situation, du får et omkostningsforslag til at købe dine filer. Du bestemmer selv, om du vil have dem eller ej.
 
Du kan så downloade filer via internettet, ellers kopieres de til en ny ekstern harddisk eller USB-stick.

Datagendannelse SSD/eksterne SDD

Dataredning fra ALLE SSD på markedet uanset typ af SSD,

En SSD kan være ret sikker mod stød, men intet at stole på som sikker opbevaring.

ssd recovery
Fix SSD. Datagendannelse ssd drev

Vigtige råd i tilfælde af en SSDnedbrud

ordne det selv?
 • Hvis du bemærker, at din computer ikke opfører sig som normalt, er det tid til at sikkerhedskopiere dine vigtige filer, før det er for sent!
 • Har du et SSD-drev, der bliver trægt og ikke reagerer så hurtigt som normalt? Sluk den! Sluk din computer eller SSD med det samme, hvis du ikke bemærker nogen kontakt med ssd-disken længere.
 • Hvis ingen gendannelsessoftware kan hjælpe dig, har du brug for eksperthjælp.
 • Overlad dine SSD-diske til nogen, der virkelig har erfaringen og det rigtige udstyr.
Ssd genkendes ikke i min laptop
Datagendannelse fra alle typer og grænseflader!

Hvis du ikke kan få adgang til din ssd eller harddisk, kan du kontakte med en dataredningsingeniør og få et rigtigt svar på dine spørgsmål

SSD genkendes ikke længere?

Plexdata tilbyder professionel datagendannelse til alle typer interne og eksterne SSD-drev. Hvis din ssd ikke længere genkendes, og du ikke længere kan få adgang til vigtige filer, skal du kontakte os.

Her er en stor chance for, at du kan gendanne dine filer med førende teknologi og mere end 20 års erfaring! Uanset mærke, model eller type af SSD-disk, kan vi redde dine filer, som andre anser for umulige at reproducere.

Har din SSD-disk allerede været hos et andet firma, og du har modtaget dårlige nyheder? Rolige! Plexdata gendanner ofte din SSD, hvor andre har fejlet.

ssd kendes ikke igen
ssd kendes ikke igen

Hvad koster det og hvordan går processen til?

En gratis diagnose giver svar

Under den gratis analyse finder vi ud af, hvad der er galt med ssd drevet.

Er der elektroniske, logiske eller fysiske fejl med SSD-disken? Har vi brug for reservedele for at få din SSD-disk op at køre for eventuelt at lykkes med at genskabe dine filer? Understøtter din disk en Chip-swap? Der er mange spørgsmål, der kræver svar.

Uanset hvad, vil du blive kontaktet, og du skal beslutte, om du vil fortsætte i tilfælde af nødvendige udskiftningsdele og muligvis andre omkostninger kan være involveret og påkrævet for at opnå en vellykket datagendannelse. Hvis du ikke ønsker at fortsætte, er der ingen gebyr efter den gratis diagnose.

Hvad sker der, når det lykkes dig at gendanne mine filer fra min sSD?

Bedste nyheder du kan få!

I tilfælde af vellykket datagendannelse præsenteres alle gendannede data i en rapport/liste, der sendes via e-mail og er bevis på, at dine filer er blevet gendannet. 
 
Du får også en rapport om eventuelle ødelagte filer. Gendannet filer er derefter sikret på vores krypterede filserver i henhold til vores fortrolighedsaftale. 
 
Det er i denne situation, du får et omkostningsforslag til at købe dine filer. Du bestemmer selv, om du vil have dem eller ej.
 
Du kan så downloade filer via internettet. Ellers kopieres de til en ny ekstern harddisk eller USB-stick.

Dataredning Mobiltelefon

Dataredning billeder fra ALLE mobiltelefoner på markedet

Vandskadet, kørt over, tabt eller låst mobiltelefon. vi gendanner dine billeder og videoer. Selvom du har glemt låsekoden, får vi som regel din telefon op, hvor andre fejler fuldstændigt.

Låst deaktiveret iphone
Låst deaktiveret iphone

Vigtige råd i tilfælde af probleme med mobiltelefon

ordne det selv?
 • Hvis du bemærker, at din telefon ikke opfører sig som normalt, er det tid til at sikkerhedskopiere dine vigtige filer, før det er for sent!
 • Forsøg IKKE at gendanne din telefon til fabriksindstillingerne. På nyere telefoner vil dine filer gå tabt for altid!

 • Overlad dine telefon til nogen, der virkelig har erfaringen og det rigtige udstyr, som få har. Nogle gange får du kun EN chance!

Redde billeder Samsung mobil
Vil du få billeder, film og noter fra din Fuktskadade mobiltelefon? Ställ en spørgsmål eller gør en bestilling

Jeg tabte min telefon i toilettet

Plexdata modtager mobiltelefoner til datagendannelse i enhver tilstand, du kan forestille dig. Tabt i toilettet og klassikeren, glemte det på taget af bilen.
 

Uanset hvordan skaden er sket, kan det være meget trist for mange mennesker at miste deres billeder/filmer. Panikken er et faktum.

Plexdata kan normalt hjælpe dig, selvom andre ikke har haft succes med en:
Kørt over af flere biler
Kørt over af flere biler
Hvad koster det og hvordan går det til?

En gratis diagnose giver svar

Under den gratis analyse finder vi ud af, hvad der er galt med telefonen. Er der elektroniske, logiske eller fysiske fejl med mobiltelefonen?

Har vi brug for reservedele for at få din telefon op at køre for eventuelt at lykkes med at genskabe dine filer? Understøtter din telefon en Chip-swap? Der er mange spørgsmål, der kræver svar.

Uanset hvad, vil du blive kontaktet, og du skal beslutte, om du vil fortsætte i tilfælde af nødvendige udskiftningsdele og muligvis andre omkostninger kan være involveret og påkrævet for at opnå en vellykket datagendannelse. Hvis du ikke ønsker at fortsætte, er der ingen gebyr efter den gratis diagnose.

hvad der sker efter en vellykket dataredning
Meget gode nyheder.
I tilfælde af vellykket datagendannelse præsenteres alle gendannede data i en rapport/liste, der sendes via e-mail og er bevis på, at dine filer er blevet gendannet. 
 
Du får også en rapport om eventuelle ødelagte filer. Gendannet filer er derefter sikret på vores krypterede filserver i henhold til vores fortrolighedsaftale. 
 
Det er i denne situation, du får et omkostningsforslag til at købe dine filer. Du bestemmer selv, om du vil have dem eller ej. 
Du kan så downloade filer via internettet, hvis datamængden ikke overstiger 20 GB. Ellers kopieres de til en ny ekstern harddisk eller USB-stick.

Usb stick | Hukommelseskort

Datagendannelse fra ALLE typer af usb stik og hukommelsekort på markedet

Når du pludselig ikke længere kan oprette forbindelse til dit hukommelseskort til kamera, eller USB-stick, kan Plexdata hjælpe med de bedste værktøjer i verden for at genskabe dine filer.

Micro Sd gendannelse
Micro SD genkendes ikke?
Chip off gendannelse på flere SD-kort
Chip off gendannelse på flere SD-kort

ordne det selv?

 • Har du et flashdrev eller et hukommelseskort, der bliver trægt og ikke reagerer så hurtigt som normalt? Det er et tegn på fiasko!
 • Hvis ingen gendannelsessoftware kan hjælpe dig, har du brug for eksperthjælp.
 • Overlad dit hukommelseskort til en, der virkelig har erfaringen og det rigtige udstyr, som få har. Nogle gange får du kun EN chance!

Flashdrev genskendes ikke mer.
Usb stick, der holdt op med at virke

genkendes USB-stikket ikke længere?

Dataredning på flash-hukommelser og hukommelseskort er en meget kompliceret proces. Der er ikke mange virksomheder, der kan håndtere disse sager. Plexdatarecvoery er en af ​​disse få virksomheder, der kan håndtere disse sager internt. Har du brug for hjælp til usb-stik, der ikke længere genkendes? Så kommer du til rette sted.
 
Uanset hvordan skaden er sket, kan det være meget trist for mange mennesker at miste deres billeder/filmer. Panikken er et faktum!
 

Plexdata kan normalt hjælpe dig, selvom andre ikke har haft succes med:

 • Ødelagt usb-hukommelse
 • dødt hukommelseskort
 • Alle mærker
 • Alle typer av hukommelseskort
 • Fysiske skader
 • Logiske skader
datagendannelse sd kort
SD kort, der holdt op med at virke
Hvad koster det og hvordan går processen til?
En gratis diagnose giver svar

Under den gratis analyse finder vi ud af, hvad der er galt med hukommelseskortet

Er der elektroniske, logiske eller fysiske fejl med hukommelseskortet?

Har vi brug for reservedele for at få dit hukommelseskortet op at køre for eventuelt at lykkes med at genskabe dine filer? Understøtter din telefon en Chip-off gendannelse? Der er mange spørgsmål, der kræver svar.

Uanset hvad, vil du blive kontaktet, og du skal beslutte, om du vil fortsætte i tilfælde af nødvendige udskiftningsdele og muligvis andre omkostninger kan være involveret og påkrævet for at opnå en vellykket datagendannelse. Hvis du ikke ønsker at fortsætte, er der ingen gebyr efter den gratis diagnose.

Hvad sker der, når det lykkes dig at gendanne mine filer?

gode nyheder!

I tilfælde af vellykket datagendannelse præsenteres alle gendannede data i en rapport/liste, der sendes via e-mail og er bevis på, at dine filer er blevet gendannet. 
 
Du får også en rapport om eventuelle ødelagte filer. Gendannet filer er derefter sikret på vores krypterede filserver i henhold til vores fortrolighedsaftale. 
 
Det er i denne situation, du får et omkostningsforslag til at købe dine filer. Du bestemmer selv, om du vil have dem eller ej. 
Du kan så downloade filer via internettet, hvis datamængden ikke overstiger 20GB. Ellers kopieres de til en ny ekstern harddisk eller USB-stick.
Vi bestræber os på at gøre vores kunder glade

Så lad os være lykkelige sammen

Cookie-meddelelse!
Hvis du accepterer vores nødvendige cookies, så gå videre og klik på knappen for at komme ind på vores hjemmeside.
Hvis du ikke accepterer, ønsker jeg en behagelig syrf på resten af ​​internettet :)

Terms + Non-Disclosure Agreement (NCA)

Virksomhed
Plexdata og køberen af ​​den service, der kaldes Partner eller kunde.

Fortrolighed
Plexdata har den højeste fortrolighed mv vil under ingen omstændigheder dele eller videregive fortrolige oplysninger eller kundens rekonstruerede filer til tredjeparter. Dette gælder dog på betingelse af, at det indsendte medie ikke indeholder børnepornografi, der straks anmeldes til politiet. Hvad defineres som fortrolige oplysninger? Alle oplysninger, der overføres, medmindre andet er angivet. I hvilken form kan de fortrolige oplysninger være? I enhver form – Skriftlig, elektronisk eller mundtlig.
Hvilket niveau af sikkerhedsforanstaltninger skal modtageren af oplysningerne tage for at sikre fortrolighed? Modtageren skal træffe alle foranstaltninger, der med rimelighed kan kræves for at forhindre videregivelse af fortrolige oplysninger, og den de modtagne fortrolige oplysninger skal beskyttes med sikkerhedsforanstaltninger på mindst samme niveau som modtageren gælder for sit eget fortrolige materiale.

Datasikkerhed
Kundens data er beskyttet i aflåste områder på sikre, krypterede off-line servere totalt isoleret fra internet. Efter en vellykket dataredning og kunden har modtaget deres rekonstruerede filer, gemmes de rekonstruerede filer filerne på en krypteret filserver i 2 uger. Dette er for din sikkerhed i det usandsynlige tilfælde, at der skulle ske noget på vejen forsendelsen eller du ordner det selv og pludselig har brug for en ny kopi af de rekonstruerede filer. Efter at have modtaget og efter to uger bliver dine filer slettet (nulstillet) fra vores filserver. Selv vi kan ikke gendanne filerne efter sletningen fra vores filserver garanterer dette dig den højeste datasikkerhed. Den eneste måde at få dine filer tilbage på er at gøre om arbejde igen.

Donerede datamedier
Datamedier doneret af kunden/partneren vil blive destrueret eller slettet således ingen kan nogensinde på nogen måde få adgang til lagrede data, der engang blev gemt på disken. Plexdata forbeholder sig retten retten til at bruge dele af datamedier doneret af kunden/partneren. Uopfordrede eller indsamlede datamedier efter at sagen er afsluttet, opbevares den hos Plexdata i højst to måneder, hvorefter det indsendte datamedie kasseres eller genbruges. Kunden/partneren har herefter ikke ret til at kræve det indsendte datamedie tilbage fra begyndelsen. Fordi ingen kontakt er blevet taget siden vi sidst kontaktede dig.

Ansvarsbegrænsning
Plexdata kan aldrig garantere, at kundens data kan gendannes. Det kan ingen gøre. Kun en analyse kan vise dette. Plexdata forbeholder sig retten til ikke at påtage sig visse opgaver, dette uden evt forpligtelser over for kunden. Plexdata er ikke ansvarlig for mistede forsendelser hverken til eller fra

kunden/partneren. Plexdata forbeholder sig for alle mulige menneskelige fejl. Alle krav rettet mod Plexdata er begrænset til det beløb, der faktureres til kunden, dog ikke mere end SEK 10.000 inc vat.

Forsendelse
Kunden er ansvarlig for forsendelse fra og til vores laboratorium, medmindre andet er angivet. Det eneste Plexdata kan hjælpe med er pack

materiale, der sendes gratis til kunden/partneren, hvis kunden/partneren anmoder om det. Rekonstrueret materiale leveres normalt på en ekstern bærbar harddisk eller USB-stick.

Serviceniveau og leveringstider
En gratis analyse udføres indenfor 4 timer (multidisk system 24H) og resultatet præsenteres, og der gives et omkostningsforslag baseret på tidspunktet for handlingen valgt af kunden. Under visse omstændigheder og overbelastning i laboratoriet, kan analysen tage længere tid. Hvis sagen er krævende og har brug for flere ressourcer end normalt får du besked og får information om, hvilke ekstra tiltag der er nødvendige i netop din sag. Om Akut analyse valgt af kunden/partneren og leveringstiden overskrides, betyder det, at sagen er en såkaldt vanskelig og krævende sager, der kræver længere tid end estimeret på grund af fx at harddisken er svag at læse fra efter reparationer. Det er ikke noget man kan påvirke i så sjældne tilfælde.

Vilkår for gratis analyse
Hvis du har kvalificeret dig til en gratis analyse, vil Plexdata finde ud af det faktiske problem, din enhed lider af og inden for 2 til 4 timer, forudsat at enheden blev efterladt i receptionen af kunden eller Bud. Du vælger så, om sagen haster eller ej, og Plexdat kan så give dig et omkostningsoverslag for at genskabe dine filer. Du godkender herefter, om du vil gå videre med sagen. I de få tilfælde, hvor Plexdata undlader at rekonstruere dine filer under den gratis analyse, koster det ingenting. Men i tilfælde af vellykket datagendannelse under den gratis analyse, hvor kunden ikke vælger at købe de ekonstruerede filer fra den ene eller den anden grund forbeholder Plexdata sig retten til at opkræve et gebyr på SEK 995 inkl. moms for arbejde og ressourcer, der var påkrævet, da dine filer blev genskabt under den gratis analyse.

Betaling og Ændringer af Vilkår
Betaling mod faktura 30 dage for kreditgodkendte virksomheder/myndigheder. Normalt gælder orudbetaling inden levering og Plexdata forbeholder sig retten til at benytte forudbetaling f.eks til levering af gendannede data. Plexdata forbeholder sig retten til at ændre vilkårene og/eller udformningen af tjenesterne som gælder indtil videre.

Tvist
I tilfælde af en tvist skal den primært løses ved forhandling mellem parterne. Hvis parterne ikke kan komme aftalt, skal tvisten afgøres ved den almindelige domstol i Malmø – Sverige.

Hvis der er spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Sådan behandler vi dine personoplysninger
Dine personlige data


Godkend behandling af personoplysninger

Dine personlige data
Hvorfor har vi brug for dine personlige data?
Vi registrerer ikke personnumre.
Det er frivilligt for dig at give os dine personoplysninger, men vi har brug for dem, hvis du vil kunne bruge vores produkter, tjenester eller deltage i vores træningskurser. Dine personoplysninger vil blive gemt og behandlet, så vi kan opfylde vores forpligtelser, som beskrevet nedenfor.

Behandlingen er forenelig med databeskyttelsesforordningen, da Plexdata har en legitim interesse i at kunne behandle personoplysningerne til følgende formål: beregne præmier og bevilge kursusdeltagelse, sende markedsføring som nyhedsbreve og tilbud, sikre at du modtager fordelene du er berettiget til, markeds- og kundeanalyser og systemudvikling, besvare dine spørgsmål via webformular, telefon eller chat, give tips og råd via SMS.

Dine personoplysninger vil blive behandlet i vores IT-system. Plexdata kan videregive persondata til andre virksomheder, som vi samarbejder med, f.eks. for at kunne tilbyde dig fordele eller til et af de andre formål, der er nævnt ovenfor. Ifølge loven kan vi også være nødt til at videregive oplysninger til myndigheder.

Hvilke personlige data indsamles og opbevares?
De personoplysninger, som vi behandler om dig, er navn, billeder, adresse, e-mailadresse, telefon/mobilnummer og IP-nummer.
Den persondataansvarlige er:
Plex Data Recovery
Ingeniørgade 1
215 68 Malmø – Sverige
Telefon: 0046 40132212
E-mail: kontakt@plexdatarecovery.dk

Samtykke til behandling af personoplysninger
Hvis dine (eller din pårørendes) personoplysninger registreres/behandles til andre formål end de ovenfor anførte, kræves samtykke. Dette skal registreres i særskilt rækkefølge, adskilt fra øvrige forhold. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Plexdata har da ikke yderligere ret til at behandle de data, der er afgivet til støtte for samtykket.

Tider, hvor personlige data gemmes
Plexdata behandler og opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for, at vi kan administrere tjenester og opgaver for dig, eller så længe vi er forpligtet til at opbevare dem i henhold til lovgivningen. De slettes herefter efter den udtyndingsrutine, der gælder. Vi sletter ikke dine personoplysninger, når der er et lovkrav om at opbevare dem eller et juridisk grundlag for at opbevare dem.

Hvis du har givet os dine personoplysninger, så vi kan tilbyde dig en service, uddannelse eller et produkt, gemmes dataene efter gældende procedurer og kun så længe, det er absolut nødvendigt. De slettes derefter.

Markedsføring i form af anmeldelser af dig som kunde via tredjepart
Du accepterer, at Plexdata bruger tredjepartscookies fra følgende udbyder:
1. Trustpilot placerer cookies på dit Plexdata.se-websted for at invitere kunder til at skrive anmeldelser og bekræfte dem. For mere info -> http://www.trustpilot.com

Dine rettigheder
Du har ret til at se, hvordan dine personoplysninger behandles. Det betyder, at du kan anmode om indsigt i oplysninger om behandlingen. Du har også ret til at anmode om, at ukorrekte personoplysninger ændres, overflødig behandling begrænses, ubegrundet behandling slettes.
En anmodning om nogen af de førnævnte sendes til nedenstående adresse.
Indtast dit personnummer, underskriv anmodningen og send den til følgende adresse:
Plex Data Recovery
Ingeniørgade 1
215 68 Malmø – Sverige